Want to share this Foto on another web-site or blog?

Paste one of the following lines in to your site, blog or profile page..

Script:

HTML (for myspace, bebo etc):

BBCode (for message boards/forums):
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]


model pintu bilik air
Mail this Foto to a friend
Search BoardTracker for..
model pintu bilik



< Previous

Next >
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]


Sunday, 6-Apr-2008 23:47
sEsSi BeRGaMbaR aLa2 MoDeL...
:laugh_at: tengok tajuk jer mesti korang dah tertanya2... model ker?? LOL tapi ala2 tue ada lah jugak sebab nak wat cam ner masing2 dah memang giler bergambar


qiellah : :horay: ok... malaikat2 sumer... diri tegak kita nyanyikan lagu tema kita...
iera : :you_smartass: ko nie qiellah x der possing laen ker ko nak buat???
ros : tah... diri tegak cam tiang nie per kes???? ituuuuu takkkk baeeekkkk punyaaaaa.. :argue_mad:
qiellah : :lol_teethfull: senyum sikit.... imbas kembali masa korang kena denda kat perhimpunan cuma kali nie tak der rotan jer... LOL

nie pic masa kami gie melawat rumah baru iera yang terletak kat nilai... :weee: mana 1 iera... ala... korang tengok kat atas nie... :laugh_at: yang macam bangkai idup tue di lah LOL kami pergi ber5... aku, ros, iera, john dan along. :laugh_at: driver kami si along... dan :laugh_at: camera man aku si john... samapi2 jer tengok rumah iera hati dah terdetik nak menjadikan markas jenayah kami LOL


iera : :-O apsal kita pose kat tangga nie qiellah...
qiellah : :you_smartass: dah rumah ko satu apa pun tak der.... sedarlah sikit... dah srupa rumah kena masuk perompak daaa... lagi mau tanya.. dalam banyak2 loca nie jer ler yg boleh kata baekkk punyaaa...
iera : erkk.... :get_you: caker ko qiellah... mulut penyapu tul ler... :head_bang:
qiellah : per barang molot penyapu... :groucho: kasi up sikit.... molot puaka LOL
iera : :head_bang:


qiellah : :flowers: cintailah tangga ko nie bangkai... banyak jasa dia kat ko nie
iera : kalau x der tangga nie dah tentu aku x leh masuk bilik sengal... LOL

nie gambar masa kat tangga rumah dia... masa nie biasa lah nak jadi gadis cover majalah x dapat LOL last2 jadilah :laugh_at: gadis tangga LOL


ros : :-P ko tengok per qiellah?
qiellah : tue pakwe depan umah si bangkai nie dok usha aku ni dari tadi :shy:

merenung masa depan... bila agaknya nak nikah nie???... bila agaknya nak ada rumah sendiri.... ada suami... ada anak2... :P

:laugh_at: selepas tue kami gie nilai 3... sajer jer nak jenjalan sebab selama nie kami main ghaib2 jer :-D per salahnya kami jalan plak LOL dalam pada menuju ke nilai 3... sempat ler ngusha derian LOL siap berenti makan derian perh!!!! ... siot!!!! :head_bang: x der icon air liur meleleh plak... bukan nak cakap per lah... :coin: kehadiran kami wat perniagaan bro tue laku... apa taknyer masing2 kecoh ... macam baru pertama kali jumpa derian LOL ... si john lagi lah... memang ada bakat jadi jurujual... aku rasa bro tue mesti ingat kat kita LOL


john : baekkkkkkkk punyaaaaaaa
qiellah : aku campak gak biji derian nie kang... kot yer pun kasi arr possing maut dulu... wei iera!!!! apsal molot ko sama cam aku plak nie?? cam dah janji plak...ish... kot yer pun jgn ler tunjuk sangat...
iera : aku pun x pasan arr qiellah... tapi x per lah lepas nie kita ajar plak ros cam ner nak wat molot cam kita nie wakakaka...
ros : baekkkkk

selepas puas makan derian :laugh_at: tunggu per gie??? kami pun serbulah nilai 3 tapi lokasi kami kedai barangan hantaran LOL sajer jer nak mengusha... maklum arr nak jadi model... kenalah cari lokasi yang baekkkkkkkk punyaaaaaa... sib baek giler aku x datang gie kalau ikutkan nak jer bergambar kat tetengah jalan tue LOL


ros: per pendapat ko qiellah kalau aku wat hantaran sejibik cam nie? :weee:
qiellah : :coin: owh... pendapatan aku kira oklah ... leh nak survive.. leh bagi mak family gie... kira oklah rezeki aku..alhamdulillah.. :angel_fly:
ros : :oh_god: aku tajang gak ko kang ... :head_bang: aku tanya bebetul ko memain plak...
iera : :good_evil_balance: ko tajang jer qiellah tue... tapi tunggu aku ke tepi sikit kang tak pasal2 ngan aku2 sekali kena... walaupun aku tak pandang korang.. tapi tinge aku tetap mendengar..
qiellah : :ar15: eh!! ada ko bangkai... aku ingatkan patung tadi.... LOL


john : action qiellahhhhh.... 8-)
qiellah : caker ko john suh aku cium bunga plastik plak :you_smartass: kalau ada bauuu tak per lah jugakkk

© Pidgin Technologies Ltd. 2014.